Aanbieding!

Mex Eindejaarspakket

Oorspronkelijke prijs was: €73,85.Huidige prijs is: €39,95.

Doe tijdens de feestdagen inspiratie op voor jouw onderneming met ons eindejaarspakket van hands-on managementboeken:

  • Het Oneerlijk Voordeel (Cis Scherpereel en Kurt Ostyn)
  • De People Factor in E-commerce (Cis Scherpereel)
  • De prinses op het witte paard (Kurt Ostyn)

Beschikbaar zolang de voorraad strekt. Gratis levering!

Uitverkocht

Beschrijving

 

  • Het Oneerlijk Voordeel (Cis Scherpereel en Kurt Ostyn): Dit boek verheldert en helpt je als ondernemer om met een set van unieke troeven de concurrentie stikjaloers te maken. Omdat jouw troeven niet te kopiëren zijn en zo sterk aan jou, je bedrijf, je merk, je product, … verbonden zijn dat niemand anders die kan claimen. De vele cases tonen aan dat je het ook met een klein oneerlijk voordeel kan winnen van de grote jongens.
  • De People Factor in E-commerce (Cis Scherpereel): over hoe mensen het verschil maken in online ondernemen. Een must-read voor wie het wat gehad heeft met de wat holle marketing-slogans of de té commerciële salespraat van agencies. De blik achter de schermen van heel kleine tot heel grote online projecten, zullen je ongetwijfeld helpen om de juiste beslissingen te nemen voor jouw online parcours.
  • De prinses op het witte paard (Kurt Ostyn): Met de ogen van een man, marketeer, ondernemer, en vader van vier dochters kijkt marketingstrateeg Kurt Ostyn naar alle aspecten van de EVAlutie (de vervrouwelijking van onze maatschappij) en stelt vast dat het huidige MANopolie (het huidig monopolie van het mannelijk denken) de oorzaak is van heel wat maatschappelijke en economische strubbelingen. Organisaties moeten zich heel dringend aanpassen aan de mens, medewerker en consument van de 21ste eeuw. En niet omgekeerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mex Eindejaarspakket” te beoordelen